Jack Russell Terrier precio

La raça Jack Russell Terrier

El Jack Russell Terrier és un gos àgil, actiu i intel·ligent, amb expressió aguda i segur de si mateix. És un gran terrier de treball, alerta i capaç de caçar sobre terra. Té un caràcter amistós, alegre i curiós, resultant també ser un excel·lent gos de companyia.

Aquesta raça té el seu origen a Anglaterra a principis del segle XIX, i deu el seu nom al reverend John Russell, el qual era un aficionat a la caça. La seva afició el va portar a la criança de gossos, així, va comprar una femella de Fox Terrier casi completament blanca i, amb l’objectiu de millorar l’aptitud de caça dels animals, va començar a creuar terriers de diverses races unicolors i multicolors. El que buscava Russell era un gos que corregués amb els seus foxhounds i que també pogués llançar-se a terra a per les guineus i altres preses. Amb els anys, aquests gossos es van anar diferenciant del clàssic Fox Terrier en quan a mesures i formació i, tot i que Russell va morir sense deixar un estàndard concret, el 25 d’octubre del 2000 la Federació Cinològica Internacional reconegué oficial i definitivament la raça Jack Russell Terrier.

El Jack Russell es un gos molt actiu, inquisitiu i viu. Tot i que es de mida petita té molta força i resistència, i per això necessita espais oberts on córrer i fer exercici per poder alliberar la seva energia i curiositat. Es considerat un excel·lent gos de companyia per a persones actives ja que necessita un entrenament constant i pacient que estimuli la seva aguda intel·ligència. Se’l pot ensinistrar per una gran quantitat d’activitats, especialment si s’aprofita la seva tendència natural al salt, rastreig i persecució.

El color bàsic i predominant és el blanc i pot tenir taques de color negre i/o marró en diverses parts del cos. Les taques de color marró poden variar des del més pàl·lid al més fosc. L’alçada fins a la creu està entre 25 i 30cm, i el pes se situa aproximadament entre els 5 i 7kg.

Sabies què…

  • El Jack Russell Terrier sol confondre’s amb el Parson Russell Terrier. Els estàndards d’ambdues races són, en essència, els mateixos, diferenciant-se únicament per les seves mides i proporcions. El Jack Russell és més baix i lleugerament més llarg i el Parson Russell és més alt i més quadrat.
  • Se’ls ha utilitzat amb èxit com a actors, fet que els ha valgut conquerir la simpatia del públic, ja que són gossos amb un carisma difícil d’igualar.
  • El Jack Russell té una facilitat natural per córrer i saltar a gran velocitat, pel que pot destacar en proves d’Agility.

 

Tens algun dubte o consulta? Pots escriure’ns i els resoldrem!

Centre caní HOTELCAN, criador Jack Russell – Nucli zoològic amb codi L-2500049 autoritzat per la Generalitat de Catalunya

Guanyadors concurs 2017

Guanyadors concurs de Nadal HotelCan 2017

Els guanyadors del concurs de Nadal d’HotelCan 2017 han sigut Alfie, un Cavalier de 9 mesos, que ha guanyat el primer premi amb 99 vots; i Goku, un Bichón Maltès de 11 mesos, que ha guanyat el segon premi amb 72 vots.

El període de votacions va finalitzar el dijous dia 11 de gener de 2018 a les 12:00h. El premi per al primer classificat consisteix en una sessió de perruqueria canina a les nostres perruqueries de Lleida o Anglesola, i el premi per al segon classificat és un cap de setmana a la nostra residència canina d’Anglesola.

Moltes gràcies a tots els participants i enhorabona als guanyadors!

Concurs de Nadal HotelCan

Actualització 29/12/17: Atenció!! Ampliem el termini per enviar les fotografies fins el 3 de gener de 2018 a les 12:00h!!

Condicions

Podran participar totes aquelles persones que enviïn una foto al nostre e-mail info@hotelcan.cat del 21 de desembre de 2017 a les 12:00h al 29 de desembre de 2017 a les 12:00h.

Aquest sorteig no està patrocinat, avalat, administrat ni associat d’alguna manera a Facebook. Al participar s’accepta que és HOTELCAN qui gestiona aquest sorteig i Facebook no té cap responsabilitat en ell.

 

Terminis

La participació estarà activa del 21 de desembre a les 12:00h fins el 29 de desembre a les 12:00h, període durant el qual es podran enviar les fotografies per e-mail.

Passat aquest termini començarà el període de votacions, que serà del 4 de gener a les 12:00h fins l’11 de gener a les 12:00h.

El dia 12 de gener a les 12:00h és publicarà al nostre mur el/la guanyador/a del concurs.

 

Com participar-hi?

Per participar és necessari ser fan de la pàgina de Facebook d’HotelCan Cadells: https://www.facebook.com/Hotelcan.Anglesola/, i enviar-nos una fotografia del vostre gos amb temàtica nadalenca explicant com viviu el Nadal a info@hotelcan.cat del 21 de desembre a les 12h fins el 29 de desembre a les 12:00h.

Es seleccionaran les millors fotografies i es publicaran al nostre Facebook el 4 de gener per a que la gent pugui votar-les. La fotografia que obtingui més ‘’m’agrada’’ fins l’11 de gener a les 12:00h serà la guanyadora.

Només seran vàlides aquelles votacions que es realitzin dins del termini esmentat (del 4 de gener de 2018 a les 12:00h fins l’11 de gener de 2018 a les 12:00h).

 

Premi

1r classificat: Una sessió de perruqueria canina a HotelCan Anglesola o Lleida.

2n classificat: Un cap de setmana a la residencia canina d’HotelCan Anglesola.

La persona guanyadora haurà de posar-se en contacte amb HotelCan i passar a recollir el premi pel centre d’Anglesola abans del 25 de gener de 2018, en cas contrari el premi serà desert.

Com banyar al nostre cadell

Com banyar al nostre cadell?

Tots els gossos necessiten una rutina de bany, ja que es tracta d’un hàbit essencial per eliminar les males olors i mantenir el seu pèl i la seva pell sans. Quan parlem de la neteja del cadell sempre sorgeix una pregunta: Cada quan puc banyar-lo? La freqüència de bany és aproximadament de tres setmanes, dependrà una mica també de l’estil de vida de l’animal, però no recomanem fer-ho abans. Es important banyar-lo per diferents raons:

La primera es que si el comencem a banyar quan es un cadell s’acostumarà millor a l’aigua i al sabó, i ho entendrà com una rutina. A més, d’aquesta manera mantindrem el seu pèl sà i brillant.

La segona és per higiene. Les passejades a l’aire lliure per terrenys amb arena o fang, jugar amb altres gossos al parc o les rebolcades sobre superfícies no sempre massa netes, son només algunes de les situacions que fan obligat el bany de la nostra mascota, ja que la brutícia es pot transformar en problemes de salut.

Una altra raó per banyar-lo es per nosaltres, les persones, ja que el pèl de les nostres mascotes pot acumular bactèries.

No es difícil banyar al nostre gos a casa, el moment del bany hauria de ser agradable i pot ser una manera d’estrènyer la relació amb ell, per això us aconsellem seguir els següents passos:

 

Socialització

Banyar al cadell les primeres vegades pot ser estressant per a ell, ja que tot es nou i, igual com un bebè, no sap si això esta bé o malament. El soroll i la sensació de l’aigua a la seva pell el pot espantar, per això s’ha d’anar de mica en mica, parlant-li i animant-lo perquè estigui content i que pugui associar el bany amb una bona experiència. Socialitzar al cadell amb el bany consisteix en ensenyar-lo a tenir contacte amb l’aigua, que es deixi tocar totes les parts del cos i que es vagi familiaritzant amb  l’assecador, que les primeres vegades es farà servir a la velocitat mes baixa. Els gossos que han tingut alguna sessió de perruqueria estan mes acostumats al bany, tot i així hem d’anar en compte de no espantar-los a l’hora de banyar-los.

 

Raspallat

Es important que abans de mullar-lo li traiem tots els nusos perquè el xampú pugui arribar a tot el seu pèl i a tota la seva pell. Aquest moment es pot aprofitar per mirar que no tingui paràsits o alguna anomalia a la seva pell. Hem de tenir en compte de no fer massa força amb el raspall ja que la pell dels cadells es molt delicada i li podríem fer mal. Quan el raspall ja no s’enganxa en cap nus, el cadellet està completament raspallat i ja podem banyar-lo.

 

Bany

Els cadells tenen una temperatura corporal mes elevada que la dels humans, per tant no necessiten l’aigua tant calenta com la que fem servir nosaltres per dutxar-nos.

Començarem mullant les potetes, sense deixar que l’aigua s’acumuli a la banyera i a poc a poc anem pujant fins que estigui tot moll. Ara ja podem aplicar un xampú suau especial per a cadells, aquest el barrejarem amb una altra part d’aigua perquè es pugui estendre millor per tot el cos. Amb els dits ensabonarem tot el cos amb un suau massatge, tenint en compte que no arribi a la boca, els ulls o les orelles. Un cop hem repartit bé el xampú retirarem el producte amb aigua.

 

Eixugat

Amb una tovallola seca se li ha de retirar el màxim d’aigua possible. L’assecador s’ha de fer servir a una potència baixa, per no fer malbé la pell i sempre mentre es pentina el cabell en el sentit del seu creixement.

Ens hem d’assegurar que el cadell estigui completament sec per evitar constipats i problemes de pell. La humitat es la principal causant de la mala olor .

 

Ungles i orelles

Es millor tallar les ungles després del bany, ja que així s’hauran estovat i serà més fàcil per nosaltres i per al cadellet. També s’han de netejar les orelles, amb un líquid específic i una tovalloleta o, encara millor, amb una gassa.

Per acabar, li podem posar colònia sempre i quan sigui especial per cadells, ja que ells tenen un pH diferent al nostre.

Hi ha un gran ventall de productes específics per cada tipus de pell i pelatge caní, a la perruqueria canina d’HotelCan et podem assessorar sobre quin es el més adequat per al teu gos. Visita’ns a les nostres perruqueries de Lleida i Anglesola i t’informarem!

Compra Golden Retriever

La raça Golden Retriever

El Golden Retriever es una raça de mida gran i de constitució forta que es va desenvolupar al Regne Unit, més concretament a Escòcia, al voltant de l’any 1850, amb el propòsit de recobrar aus sobre terra i aigua. Tot i que  les barreges d’encreuament que es van fer servir són desconegudes, es pot veure que té algunes característiques de gossos cobradors, com són els gossos BloodhoundGos d’aigua i Llaurador Retriever.

El Golden Retriever és un gos afectuós, amigable i noble. El llarg pelatge daurat i l’excel·lent caràcter fan que sigui considerat un gos familiar, ideal per a totes les edats, i un dels gossos més populars arreu del món. Posseeix un excel·lent sentit de l’olfacte i cobra amb delicadesa; és molt aficionat a l’aigua. És un animal adaptable a tot tipus d’entorns i devot company, intel·ligent, vivaç i dòcil; amb forta voluntat per complaure. Té un caràcter afable i tendre, sense cap senyal d’agressivitat o timidesa impròpies.

A part de totes aquestes qualitats, no només és un gos familiar en el què es pot confiar, molt apreciat arreu del món, sinó que també és un gos de treball i de caça molt versàtil. Destaca en diferents disciplines esportives, com en les proves d’obediència i agilitat. D’altra banda pot utilitzar-se en tasques de salvament marítim i cerca entre enderrocs, així com a gos guia de persones invidents o discapacitades. Caçant, a més, es un excel·lent rastrejador i cobrador.

Es tracta d’una raça gran que pot conviure tant en un pis com en una casa, sempre i quan l’exercitem suficientment fora de casa.

Sabies què…

  • El Golden Retriever és la quarta raça més intel·ligent després del Border Collie, Canitx i Pastor Alemany.
  • Els gossos Golden Retriever són una de les races considerades com a millor nedadores.
  • Els Golden Retriever destaquen com a gossos de teràpia. És una raça molt sensible, que capta ràpidament les necessitats i sentiments de les persones.

 

Tens algun dubte o consulta? Podeu escriure’ns i els resoldrem!

Centre caní HOTELCAN, criador Golden Retriever – Nucli zoològic amb codi L-2500049 autoritzat per la Generalitat de Catalunya

Cachorros de raza

Els primers dies del cadell a casa

Introducció
Amb l’arribada d’un cadell a les nostres vides, arriba l’alegria, la novetat, però també la responsabilitat i els primers dubtes. Com l’alimento? Com l’he d’educar? Es per aquest motiu que des d’HotelCan us recomanem:

  • No sotmetre’l a situacions estressants: Les primeres setmanes es bo seguir una rutina i no estar en espais on hi hagi molt soroll, ja que es possible que pateixi estrès degut al canvi. Durant aquest període, es molt important que tots els membres de la família, especialment els nens, facilitin l’adaptació del cadell a la llar. Es important marcar-li des del primer dia les zones per les que volem que es mogui, un cop delimitat el seu espai, permetrem que olori, recorri i s’acomodi als llocs de la casa. S’ha de ser pacients i tractar-lo amb molta delicadesa.
  • Seguir la dieta alimentaria marcada pels criadors de gossos: És convenient no realitzar canvis bruscos en l’alimentació durant l’època de cadell, ja que podrien provocar trastorns en el sistema digestiu del cadell.
  • Adaptar-lo al nostre ritme de vida i costums: Després d’uns dies d’adaptació hem d’acostumar al nostre cadell als nostres hàbits: estar sol a casa, dormir sol, aprendre a viatjar en cotxe, caminar pel carrer amb corretja, fer les necessitats al lloc adequat, entre d’altres.
  • Socialització i educació: Els primers mesos de vida son decisius per a l’educació i la correcta socialització. Haurem de cridar-lo pel seu nom i començar a utilitzar el “NO” rotund quan intenti fer alguna cosa indeguda i, el “MOLT BÉ” per premiar-lo per una bona conducta. Si no l’eduquem correctament en aquesta etapa, pot desenvolupar problemes de conducta més endavant. Es per això que a HotelCan oferim als nostres clients dues classes d’ensinistrament gratuïtes pels cadells de raça comprats al nostre nucli zoològic.

Alimentació i nutrició

Depenent de la seva edat haurà de realitzar fins a tres menjades al dia a intervals regulars. La quantitat de cada menjada estarà explicada al sac de pinso que comprem pel nostre gos.

Hem de canviar l’aigua amb regularitat i que disposi d’ella en qualsevol moment.

El plat del menjar que consumirà l’haurem de deixar durant 5-10 minuts i seguidament retirar-lo. Tant si se’l menja, como si no ho fa, per així poder controlar la defecació, els hàbits a la família i possibles irritacions d’estómac o estrès digestiu. Al retirar-li el menjar haurem de treure’l allí on volem que realitzi la defecació. El felicitarem i acariciarem quan ho faci bé, en cap cas castigarem o renyarem al cadell.

Higiene del cadell

La higiene dental ha d’iniciar-se en edats molt primerenques i varies vegades al mes. La manera més eficaç es utilitzant un raspall i pasta de dents dissenyats per a gossos.

La freqüència del bany per a les mascotes es cada quinze dies o un cop al mes. No es beneficiós pel gos banyar-lo amb molta regularitat ni, pel contrari, no banyar-lo. Per altra banda, es necessari banyar-los amb xampús especials per a gossos i amb productes que respectin la seva grassa corporal.

Si optem per tallar-li les ungles a la nostra mascota, hem d’utilitzar tallaungles especialment dissenyat per a gossos. Subjectarem la pota del cadell y pressionarem suaument amb el polze sobre la base de l’ungla, sense arribar a la carn.

Els ulls produeixen llàgrimes que tenyeixen el pèl de color vermellós, per això les secrecions han de netejar-se amb solucions salines o oftalmològiques.

Per últim, es important que es revisin setmanalment les orelles. Per netejar-les utilitzarem locions específiques per a cadells i les airejarem.

Cures preventives

Independentment del tipus de pelatge, els gossos muden el pèl dos cop a l’any. Si raspallem al nostre gos amb regularitat eliminarà els pèls morts. Els cadells de raça de pèl curt es necessari raspallar-los un o dos cops per setmana, en canvi, si el cadell té el pèl llarg s’ha de fer diàriament, procedint amb delicadesa per tal de no fer-li mal.

S’ha de desparasitar al cadell internament cada 3 mesos. Els tractaments poden administrar-se en forma de pastilles, pasta o líquid; cada tractament conté instruccions diferents. Per combatre les puces, paparres y altres paràsits eficaçment es pot utilitzar esprai, collar o pipetes que s’apliquen en petits vials sobre el pèl.

Jocs i diversió

Un cadell està ple d’energia i necessita jugar, intentem facilitar-li un entorn estimulant. Podem escollir joguines que siguin el doble de la grandària de la boca de la nostra mascota per prevenir riscos d’asfíxia, per exemple ossos de material digerible o de goma, pilotes dures, etc. A més haurem de comprovar regularment l’estat de les joguines i rentar amb regularitat les joguines de drap per prevenir el desenvolupament de bacteris.

El collar i la corretja que necessita el nostre cadell han de ser lleugers i resistents per què el cadell pugui adaptar-se amb facilitat. Si li  posem al nostre cadell el collar i la corretja dins de casa l’ajudarem a que s’acostumi més ràpidament.

Podem realitzar activitats a l’aire lliure, ja que es una de les coses més meravelloses de tenir un gos com a mascota. Fent totes las activitats possibles amb el nostre gos no només l’ajudarem a sentir-se bé, si no que també enfortirà el nostre vincle.

Salut – PREVENIR PUCES I PAPARRES

En aquest clima, tan càlid i sense hiverns gelats, molts paràsits es reprodueixen més fàcilment fins i tot en èpoques hivernals, ja que les temperatures es mantenen més elevades del normal, provocant un excés en la població de puces i paparres, que poden afectar a la salut de la nostra mascota.

Per aquesta raó és necessari utilitzar mètodes preventius, com la pipeta per a gos i/o collarets repel·lents, ja que no solament protegim la salut del nostre gos sinó també la de la nostra família.

Sense voler crear cap alarma, simplement cal conèixer els riscos que correm si la nostra mascota no està ben protegida.

 

Les puces

Les puces en gossos no només fan que els gossos pateixin una intensa picor, sinó que també poden transmetre malalties la qual cosa podrien afectar molt al gos, com al·lèrgia en la pell que acaben en una infecció. A més, aquestes saltaran sobre tu. L’estiu és la pitjor època, però el teu gos ha d’estar protegit durant tot l’any.

Les paparres

Les paparres constitueixen un dels paràsits externs més comuns i nocius per a les nostres mascotes. A més de produir una molesta picor i generar una infecció i irritació de la pell, aquests paràsits són portadors de nombroses malalties que poden transmetre al nostre gos a través de la seva picada, així com a la nostra família, ja que són extremadament nocives tant per a gossos com para humans i no tindran cap problema a passar de la seva pell a la nostra.

 

Com protegir a la nostra mascota

Un bon collaret antiparasitari és capaç de repel·lir puces, paparres i fins i tot el mosquit que transmet la coneguda leishmaniosis, la seva durada sol ser de tres a quatre mesos efectius.

En canvi, una pipeta antiparasitari pot repel·lir puces i paparres durant unes tres o quatre setmanes reals.

També és aconsellable utilitzar un bon collaret antiparasitari i a més, utilitzar pipeta de forma mensual, per assegurar la seva protecció (i la teva!)

És important mantenir protegit al nostre gos perquè, encara que l’est perfectament desparasitat, no ho estan tots els gossos amb els quals acaba jugant, ni els camins o parcs on ho passegem al llarg del dia. Això redueix el risc al mínim, encara que no ho elimina del tot.

El que sempre aconsellem és que, utilitzant el sentit comú, si la teva mascota es grata molt a les mateixes zones, li facis una revisió superficial a la recerca de la causa. Les puces són petites i es mouen a gran velocitat, mentre que les paparres són com a embalums que van creixent a mesura que s’alimenten del nostre gos i són fàcils de veure.

En cas que el teu gos no estigui prou protegit amb els mètodes comentats, consulta amb el teu veterinari, ja que pot necessitar algun tipus d’atenció especial o dosis diferents a les indicades per al seu pes.

Marxes de Vacanses? Reserva l’hotel al teu #gos!

Ja has pensat on deixaràs el teu gos mentre estàs de vacances?

Reserva l’hotel al teu #gos i gaudeix de les teves vacances amb la seguretat de que la teva mascota gaudirà d’un allotjament magnífic en les nostres instal·lacions.

L’Hotel caní Hotelcan es troba situat en un tranquil paratge al costat del riu Ondara a Anglesola, on les instal·lacions són adients a les necessitats específiques de les vostres mascotes.

En el nostre hotel, els vostres gossos/es poden gaudir del servei de residència tots els dies de l’any.

El nostre principal objectiu és que les mascotes tinguin una estada de qualitat i que els seus propietaris, tinguin la tranquil.litat que estan ben atesos.

El nostre equip va més enllà en la seva funció d´atendre les necessitats bàsiques i vigilar que els animals s’adaptin a la nova situació, sinó que vetllem perquè no presentin problemes d´alimentació, així com ens esforcem per tal de crear-hi vincles afectius amb ells, mitjançant estones de joc i esbarjo.

Pots consultar condicions al nostre web o venir a visitar-nos personalment sense cap compromís!

T’esperem!!!

BARI – GUANYADOR CONCURS PERRUQUERIES 2015!

Moltes felicitats Bari i Todor sou els guanyadors del concurs de perruqueries d’#hotelcan! Així de maco i relaxat ha quedat en Bari després de la sessió de perruqueria i spa caní que ha gaudit com a guanyador!

Encara no coneixeu el Blog d’Hotelcan? No us el podeu perdre!

Per tots aquells que encara no el coneixeu , el Blog d’Hotelcan és un espai virtual dedicat al món caní on podreu trobar varietat d’informació sobre els diferents àmbits: temes relacionats sobre les cures dels cadells, perruqueria i estètica canina, hotel caní, complements i on podreu conèixer i compartir consells o inquietuds sobre aquells temes que més us preocupen el dia a dia sobre els vostres gossos.

La finalitat del nostre Blog és poder resoldre tots aquells dubtes per aquells que acabeu de tenir un cadellet de gosset a la vostra família o per tots aquells que ja teniu un gos.  El nostre equip estarà encantat de resoldre tots els vostres dubtes o inquietuts!