Compra Golden Retriever

La raça Golden Retriever

El Golden Retriever es una raça de mida gran i de constitució forta que es va desenvolupar al Regne Unit, més concretament a Escòcia, al voltant de l’any 1850, amb el propòsit de recobrar aus sobre terra i aigua. Tot i que  les barreges d’encreuament que es van fer servir són desconegudes, es pot veure que té algunes característiques de gossos cobradors, com són els gossos BloodhoundGos d’aigua i Llaurador Retriever.

El Golden Retriever és un gos afectuós, amigable i noble. El llarg pelatge daurat i l’excel·lent caràcter fan que sigui considerat un gos familiar, ideal per a totes les edats, i un dels gossos més populars arreu del món. Posseeix un excel·lent sentit de l’olfacte i cobra amb delicadesa; és molt aficionat a l’aigua. És un animal adaptable a tot tipus d’entorns i devot company, intel·ligent, vivaç i dòcil; amb forta voluntat per complaure. Té un caràcter afable i tendre, sense cap senyal d’agressivitat o timidesa impròpies.

A part de totes aquestes qualitats, no només és un gos familiar en el què es pot confiar, molt apreciat arreu del món, sinó que també és un gos de treball i de caça molt versàtil. Destaca en diferents disciplines esportives, com en les proves d’obediència i agilitat. D’altra banda pot utilitzar-se en tasques de salvament marítim i cerca entre enderrocs, així com a gos guia de persones invidents o discapacitades. Caçant, a més, es un excel·lent rastrejador i cobrador.

Es tracta d’una raça gran que pot conviure tant en un pis com en una casa, sempre i quan l’exercitem suficientment fora de casa.

Sabies què…

  • El Golden Retriever és la quarta raça més intel·ligent després del Border Collie, Canitx i Pastor Alemany.
  • Els gossos Golden Retriever són una de les races considerades com a millor nedadores.
  • Els Golden Retriever destaquen com a gossos de teràpia. És una raça molt sensible, que capta ràpidament les necessitats i sentiments de les persones.

 

Tens algun dubte o consulta? Podeu escriure’ns i els resoldrem!

Centre caní HOTELCAN, criador Golden Retriever – Nucli zoològic amb codi L-2500049 autoritzat per la Generalitat de Catalunya

Cachorros de raza

Els primers dies del cadell a casa

Introducció
Amb l’arribada d’un cadell a les nostres vides, arriba l’alegria, la novetat, però també la responsabilitat i els primers dubtes. Com l’alimento? Com l’he d’educar? Es per aquest motiu que des d’HotelCan us recomanem:

  • No sotmetre’l a situacions estressants: Les primeres setmanes es bo seguir una rutina i no estar en espais on hi hagi molt soroll, ja que es possible que pateixi estrès degut al canvi. Durant aquest període, es molt important que tots els membres de la família, especialment els nens, facilitin l’adaptació del cadell a la llar. Es important marcar-li des del primer dia les zones per les que volem que es mogui, un cop delimitat el seu espai, permetrem que olori, recorri i s’acomodi als llocs de la casa. S’ha de ser pacients i tractar-lo amb molta delicadesa.
  • Seguir la dieta alimentaria marcada pels criadors de gossos: És convenient no realitzar canvis bruscos en l’alimentació durant l’època de cadell, ja que podrien provocar trastorns en el sistema digestiu del cadell.
  • Adaptar-lo al nostre ritme de vida i costums: Després d’uns dies d’adaptació hem d’acostumar al nostre cadell als nostres hàbits: estar sol a casa, dormir sol, aprendre a viatjar en cotxe, caminar pel carrer amb corretja, fer les necessitats al lloc adequat, entre d’altres.
  • Socialització i educació: Els primers mesos de vida son decisius per a l’educació i la correcta socialització. Haurem de cridar-lo pel seu nom i començar a utilitzar el “NO” rotund quan intenti fer alguna cosa indeguda i, el “MOLT BÉ” per premiar-lo per una bona conducta. Si no l’eduquem correctament en aquesta etapa, pot desenvolupar problemes de conducta més endavant. Es per això que a HotelCan oferim als nostres clients dues classes d’ensinistrament gratuïtes pels cadells de raça comprats al nostre nucli zoològic.

Alimentació i nutrició

Depenent de la seva edat haurà de realitzar fins a tres menjades al dia a intervals regulars. La quantitat de cada menjada estarà explicada al sac de pinso que comprem pel nostre gos.

Hem de canviar l’aigua amb regularitat i que disposi d’ella en qualsevol moment.

El plat del menjar que consumirà l’haurem de deixar durant 5-10 minuts i seguidament retirar-lo. Tant si se’l menja, como si no ho fa, per així poder controlar la defecació, els hàbits a la família i possibles irritacions d’estómac o estrès digestiu. Al retirar-li el menjar haurem de treure’l allí on volem que realitzi la defecació. El felicitarem i acariciarem quan ho faci bé, en cap cas castigarem o renyarem al cadell.

Higiene del cadell

La higiene dental ha d’iniciar-se en edats molt primerenques i varies vegades al mes. La manera més eficaç es utilitzant un raspall i pasta de dents dissenyats per a gossos.

La freqüència del bany per a les mascotes es cada quinze dies o un cop al mes. No es beneficiós pel gos banyar-lo amb molta regularitat ni, pel contrari, no banyar-lo. Per altra banda, es necessari banyar-los amb xampús especials per a gossos i amb productes que respectin la seva grassa corporal.

Si optem per tallar-li les ungles a la nostra mascota, hem d’utilitzar tallaungles especialment dissenyat per a gossos. Subjectarem la pota del cadell y pressionarem suaument amb el polze sobre la base de l’ungla, sense arribar a la carn.

Els ulls produeixen llàgrimes que tenyeixen el pèl de color vermellós, per això les secrecions han de netejar-se amb solucions salines o oftalmològiques.

Per últim, es important que es revisin setmanalment les orelles. Per netejar-les utilitzarem locions específiques per a cadells i les airejarem.

Cures preventives

Independentment del tipus de pelatge, els gossos muden el pèl dos cop a l’any. Si raspallem al nostre gos amb regularitat eliminarà els pèls morts. Els cadells de raça de pèl curt es necessari raspallar-los un o dos cops per setmana, en canvi, si el cadell té el pèl llarg s’ha de fer diàriament, procedint amb delicadesa per tal de no fer-li mal.

S’ha de desparasitar al cadell internament cada 3 mesos. Els tractaments poden administrar-se en forma de pastilles, pasta o líquid; cada tractament conté instruccions diferents. Per combatre les puces, paparres y altres paràsits eficaçment es pot utilitzar esprai, collar o pipetes que s’apliquen en petits vials sobre el pèl.

Jocs i diversió

Un cadell està ple d’energia i necessita jugar, intentem facilitar-li un entorn estimulant. Podem escollir joguines que siguin el doble de la grandària de la boca de la nostra mascota per prevenir riscos d’asfíxia, per exemple ossos de material digerible o de goma, pilotes dures, etc. A més haurem de comprovar regularment l’estat de les joguines i rentar amb regularitat les joguines de drap per prevenir el desenvolupament de bacteris.

El collar i la corretja que necessita el nostre cadell han de ser lleugers i resistents per què el cadell pugui adaptar-se amb facilitat. Si li  posem al nostre cadell el collar i la corretja dins de casa l’ajudarem a que s’acostumi més ràpidament.

Podem realitzar activitats a l’aire lliure, ja que es una de les coses més meravelloses de tenir un gos com a mascota. Fent totes las activitats possibles amb el nostre gos no només l’ajudarem a sentir-se bé, si no que també enfortirà el nostre vincle.

primavera3

Salut – PREVENIR PUCES I PAPARRES

En aquest clima, tan càlid i sense hiverns gelats, molts paràsits es reprodueixen més fàcilment fins i tot en èpoques hivernals, ja que les temperatures es mantenen més elevades del normal, provocant un excés en la població de puces i paparres, que poden afectar a la salut de la nostra mascota.

Per aquesta raó és necessari utilitzar mètodes preventius, com la pipeta per a gos i/o collarets repel·lents, ja que no solament protegim la salut del nostre gos sinó també la de la nostra família.

Sense voler crear cap alarma, simplement cal conèixer els riscos que correm si la nostra mascota no està ben protegida.

 

Les puces

Les puces en gossos no només fan que els gossos pateixin una intensa picor, sinó que també poden transmetre malalties la qual cosa podrien afectar molt al gos, com al·lèrgia en la pell que acaben en una infecció. A més, aquestes saltaran sobre tu. L’estiu és la pitjor època, però el teu gos ha d’estar protegit durant tot l’any.

Les paparres

Les paparres constitueixen un dels paràsits externs més comuns i nocius per a les nostres mascotes. A més de produir una molesta picor i generar una infecció i irritació de la pell, aquests paràsits són portadors de nombroses malalties que poden transmetre al nostre gos a través de la seva picada, així com a la nostra família, ja que són extremadament nocives tant per a gossos com para humans i no tindran cap problema a passar de la seva pell a la nostra.

 

Com protegir a la nostra mascota

Un bon collaret antiparasitari és capaç de repel·lir puces, paparres i fins i tot el mosquit que transmet la coneguda leishmaniosis, la seva durada sol ser de tres a quatre mesos efectius.

En canvi, una pipeta antiparasitari pot repel·lir puces i paparres durant unes tres o quatre setmanes reals.

També és aconsellable utilitzar un bon collaret antiparasitari i a més, utilitzar pipeta de forma mensual, per assegurar la seva protecció (i la teva!)

És important mantenir protegit al nostre gos perquè, encara que l’est perfectament desparasitat, no ho estan tots els gossos amb els quals acaba jugant, ni els camins o parcs on ho passegem al llarg del dia. Això redueix el risc al mínim, encara que no ho elimina del tot.

El que sempre aconsellem és que, utilitzant el sentit comú, si la teva mascota es grata molt a les mateixes zones, li facis una revisió superficial a la recerca de la causa. Les puces són petites i es mouen a gran velocitat, mentre que les paparres són com a embalums que van creixent a mesura que s’alimenten del nostre gos i són fàcils de veure.

En cas que el teu gos no estigui prou protegit amb els mètodes comentats, consulta amb el teu veterinari, ja que pot necessitar algun tipus d’atenció especial o dosis diferents a les indicades per al seu pes.

Vacanses? Residencia canina

Marxes de Vacanses? Reserva l’hotel al teu #gos!

Ja has pensat on deixaràs el teu gos mentre estàs de vacances?

Reserva l’hotel al teu #gos i gaudeix de les teves vacances amb la seguretat de que la teva mascota gaudirà d’un allotjament magnífic en les nostres instal·lacions.

L’Hotel caní Hotelcan es troba situat en un tranquil paratge al costat del riu Ondara a Anglesola, on les instal·lacions són adients a les necessitats específiques de les vostres mascotes.

En el nostre hotel, els vostres gossos/es poden gaudir del servei de residència tots els dies de l’any.

El nostre principal objectiu és que les mascotes tinguin una estada de qualitat i que els seus propietaris, tinguin la tranquil.litat que estan ben atesos.

El nostre equip va més enllà en la seva funció d´atendre les necessitats bàsiques i vigilar que els animals s’adaptin a la nova situació, sinó que vetllem perquè no presentin problemes d´alimentació, així com ens esforcem per tal de crear-hi vincles afectius amb ells, mitjançant estones de joc i esbarjo.

Pots consultar condicions al nostre web o venir a visitar-nos personalment sense cap compromís!

T’esperem!!!

bari-todor-tito-reduit

BARI – GUANYADOR CONCURS PERRUQUERIES 2015!

Moltes felicitats Bari i Todor sou els guanyadors del concurs de perruqueries d’#hotelcan! Així de maco i relaxat ha quedat en Bari després de la sessió de perruqueria i spa caní que ha gaudit com a guanyador!

HOTEL CAN fons

Encara no coneixeu el Blog d’Hotelcan? No us el podeu perdre!

Per tots aquells que encara no el coneixeu , el Blog d’Hotelcan és un espai virtual dedicat al món caní on podreu trobar varietat d’informació sobre els diferents àmbits: temes relacionats sobre les cures dels cadells, perruqueria i estètica canina, hotel caní, complements i on podreu conèixer i compartir consells o inquietuds sobre aquells temes que més us preocupen el dia a dia sobre els vostres gossos.

La finalitat del nostre Blog és poder resoldre tots aquells dubtes per aquells que acabeu de tenir un cadellet de gosset a la vostra família o per tots aquells que ja teniu un gos.  El nostre equip estarà encantat de resoldre tots els vostres dubtes o inquietuts!